İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Kazım Karabekir Ortaokulu

MENDUH BEYAZDAĞ - OKUL MÜDÜRÜ

Meslek hayatına Habipler İlköğretim Okulu´nda Matematik öğretmeni olarak başlayan Okul Müdürümüz Memduh BEYAZDAĞ; Atışalanı İlköğretim Okulu´nda öğretmenlik ve müdür yardımcılığı, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu´nda müdür yardımcılığı, Aksoy İlköğretim Okulu´nda müdür yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü(V),Esenler Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyeti Koordinatörlüğü, Özdebir Ortaokulu´nda öğretmenlik, Esenler Şehit Hüseyin Kısa Ortaoku´nda müdürlük ve Esenler Menderes Anadolu Lisesi´nde kurucu müdürlük görevlerinden sonra Temmuz 2021 itibariyle okulumuzdaki görevine başlamıştır.Görev aldığı okullarda çalışma arkadaşlarıyla pekçok bilimsel,kültürel,sosyal ve sportif çalışmalar yürüten Okul Müdürümüz Memduh BEYAZDAĞ; Esenler´in derece alan ilk bilimsel projesi TÜBİTAK BU BENİM ESERİM "KENDİ SUYUNU VE ELEKTRİĞİNİ ÜRETEN OKUL" ve Esenlerin ilk Avrupa Birliği destekli COMENİUS projesi "AROUND THE SEA" koordinatörlüğü ve buna benzer yerel,ulusal,uluslararası çalışmalarda yer almıştır.Eğitim Yönetimi ve Denetimi dalında yüksek lisansa sahip ve Adalet bölümü mezunu olan Okul Müdürümüz Memduh BEYAZDAĞ evli ve üç çocuğu bulunmakta olup orta düzeyde İngilizce ve Almanca bilmektedir.