İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Kazım Karabekir Ortaokulu

Kazım Karabekir Ortaokulu

Zeki Karsan Sok. No1 Basın Sitesi Bahçelievler /İstanbul
Vizyon
Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini ve farklılıklarını dikkate alarak öğrenmelerini sağlamak, onlara kendilerini sürekli geliştirebilme becerisini kazandırmak ve bir üst öğrenim kurumuna yönlendirebilmek için varız.
Misyon
Katılımcı veli, gelişen öğretmenlerle birlikte bilimsel, teknolojik ve kültürel yeniliklere açık olan bireyler yetiştiren bir okul olmak.
Öğrenci :2017
Öğretim Şekli :ORTAOKUL TAM GÜN ANA SINIFI İKİLİ EĞİTİM
08:45 15.15 08.00-12.00 , 13.00-17.00
Ulaşım
Okulumuza 97A Eminönü - Basın sitesi, 97T Taksim - Basın Sitesi İETT otobüsleriyle son durak olan Basın Sitesi durağında inerek kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.
Yerleşim Yeri
Okulumuz şehir merkezinde Basın Sitesi´ndedir. Evlerin çok katlı olmayıp bahçeli olması, oyun parkı ve yeşil alanın bol olması, ulaşım sorununun olmaması nedenleriyle İstanbul´da beğenilen bir yerleşim yeridir.
Merkez